Lägg fetaosten på toppen, avsluta med dillkronorna och vinet. 1salt och svartpepparFinhacka lök och vitlök, dela ner tomaterna i grova bitar och placera mitt på ett bakplåtspapper, salta och peppra. Vik ihop till ett litet tätt paket och baka i ugnen på 175 grader i 15 minuter
600 g sejfilé, skär i små bitar 1 kg mjölig potatis, skala och koka 1 kruka dill 1 dl + 1 dl vispgrädde 1 msk smör 3 dl mjölk 250 g frysta gröna ärtor ströbröd eller pancos salt & peppar SALLAD
Toppa med pillade räkor ochfriterad kapris. Ös torsken med spadet och riv över några blad basilika. Slaget, som är den tunna biten på torsken ska läggas upp på en ugnsform med kant
Pensla med bbq sås och salta & peppra. Servera medpotatispuré, bönsallad & rödvinssås. Mosa potatisen till puré tillsammans med mjölken med en potatisstöt eller elvisp
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Gjorde en ljummen sallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör och citron. Vakteläggen och räkor fick göra torsken sällskap, tillsammans med massa grönsaker och en god sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.