Jag brukar bara skölja rotfrukter och behålla skalet kvar. Kycklingklubborna marinerade jag i olivolja, soya, rosmarin, citronsaft, paprikapulver, salt och peppar
Låt köttet puttra länge så det blir mjukt och nästan faller isär. Enbär gillar jag och det förstärker viltsmaken och baconet lyfter också smakerna och såklart svampen
Lite comfort food nu när det är mörkt och regnigt. Blandande salladssorter men bland annat ruccola med citronolivolja, vit balsamvinäger, salt och peppar
Särskilt om man har rester av ris och kyckling kvar i kylen. Allt-i-ett. Ris- och kycklinggratäng. Blanda creme fraiche, sweet chili, grädde och purjolök i en skål
Kakan är både gluten- och mjölkfri, men kan utan problem ätas av alla. Behändigt att ta fram senare i vinter när snön yr om knutarna, och baka sig en härlig äppelkaka
Saftig, mjuk, smakrik och mättande. Näringstät dessutom och lätt att mixa och vispa ihop. Färska, mixade dadlar och väl vispade ägg skapar den saftiga och fluffiga konsistensen
Dessa små och söta pajer var riktigt goda. Finriv citron skalet och pressa ut saften. Koka upp citronskal, citronsaft, 1 dl socker och smör tills allt har löst upp sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst
Älgkött är fettsnålt och blir mört och gott i en gryta. Det bästa med crock-pot är att den sköter sig själv, och den varsamma behandlingen gör att vitaminer och mineraler bevaras bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.