Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. Lägg potatisarna på en plåt. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Nyårsaftonens huvudrätt blev oxfilé, potatistårta, grönpepparsås, persiljevitlökssmör och sparris. Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten
Vänd ner potatisoch lök och blanda väl. Skala och strimla löken. Varva i potatisblandningoch cirka ⅔ av fetaosten (spara resten av osten till garnering)
lägg lite av morötterna i taget i en potatispressoch krama ur vätskan med hjälp av den). Båda jag och maken tyckte att den smakrika och krämiga röstirullen var en riktig fullträff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.