Älggryta med gorgonzola och björnbär
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g älgkött (eller grytbitar av nöt)
  • 1 paket bacon
  • 4 schalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 kruka timjan
  • 4 dl rödvin (vi använde ett riktigt smakrikt vin, Tamarí AR Malbec nr 6442, som visade sig vara perfekt i detta)
  • 1 msk soja
  • 1/2 liter vatten
  • 3 msk kalvfond
  • 300 g kantareller eller annan svamp
  • 150 g gorgonzola
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 800 g mandelpotatis
  • 200 g frysta björnbär (lägg dem att tina i kyl under natten)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.