/ 5 msk
agavesirap, alternativt honung eller sukrin melis / Ca 10 st dadlar, blötlagda minst 4 timmar, OBS! spara vattnet / 3 msk kokosolja / En nypa äkta ekologiskt vaniljpulver / En nypa salt / 3 msk chiafrön blandat med i 0.75 dl vatten, använd gärna daddelvattnet (0.3 US cup) / 2 dl hasselnötter (0.8 US cup) / 3-4 msk rå kakao, mer eller mindre efter behag
Toppa med. Glutenfri, sockerfri och mjölkfri tårta som dessutom är raw – vilket betyder mer näring. Jag slutar aldrig att förvåna mig själv – samtidigt som jag jobbar, bakar jag, packar, städar, plockar ögonbrynen, fixar naglarna
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var med och sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Men igår svängde jag ihop en underbar kladdkaka medhasselnötsmassa som "topping". Jag kan passa på att påminna om min "tema-flik", för här har jag just ett tema med Kladdkakor
MalmöIgår avslutades dagen med en nattlig promenad hem från Ellen efter en fest med tema Italien där det bland annat bjöds på pasta, pizza, "vinskola" och underbart sällskap
mosa bananen och vispa ihop med äggen, tillsätt de övriga ingredienserna och rör om. Hasselnötssmaken var nog den smak som stack ut mest, så att ni vet
Häll upp smeten i plastburk med lock och strö över hasselnötter. Den här glassen var himmelskt god och det var helt fantastiskt att äta den med pannkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.