Dessa chokladrutor har jag faktiskt redan bloggat om fast på Outnorthbloggen men de var så goda så dem vill jag absolut ha med här också, men här har jag tillsatt lite mera crunch i dem…
Jag har förändrats en del inom bakningen sedan bloggen startades. Innan bloggen var jag mycket mer våghalsig när det kom till att testa olika receptidéer
Dessa produkter använde jag för att göra mitt sockerfria chokladgodis med nötter och torkade bär (förutom kokosflingorna och rålakritspulvret, där ångrade jag mig i sista sekunden)
Du kanske gillarHemmagjorda, sockerfria chokladglassarPåskgodis utan raffinerat sockerNyttig bananglass med chokladSockerfri mugcake med chokladMugcake på naturligt vis 5 färska dadlar
Mums. Riktigt energirika och välsmakande små "kraftpaket" som faktiskt kan göras helt utan sötning tack vare att både kokossmöret och hasselnötssmöret ger en sötma som sedan lyfts fram av de salta jordnötterna och flingsaltet på toppen
Just nu är det kaosigare än kaosigast. Vi flyttade igår, och det är himla, jäkla, otroligt jobbigt. Speciellt i kombinationen med att man är förkyld, ska hinna arbeta och har ett småbarn