Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Jag gillar att testa nya saker och det här receptet kom till efter att jag helt enkelt inte hittade något recept jag var helt nöjd med
Får du inte tag på ekologisk apelsin kan du ersätta skalraspet med lite mald ekologisk pomerans. Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet
Mitt senaste kanelbulle-recept är dessa saftiga godingar som är smaksattamedapelsin och choklad. Lägg apelsinen som den är (med skal) i en kastrull och täck med vatten
Dessa var riktigt goda,så där lite sega som man vill ha cookies men ändå knapriga och med chokladen som smälter i munnen så kan man inte låta bli och ta bara en, nä här blir de ett par stycken
Igår gjorde jag min första rawfood-tårtbeställning. Men eftersom det skulle vara många barn med på kalaset så valde jag att göra en lite mer barnvänlig tårta
Du kan nu välja att mixa ihop allt till en slät smet i en blender, men själv tycker jag om de små chiafröbomberna medapelsinsmak i min chokladpudding, och låter dem vara omixade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.