Rawfood är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätteroch fika. Jag gillar att testa nya saker och det här receptet kom till efter att jag helt enkelt inte hittade något recept jag var helt nöjd med
Att göra godis eller steka bananplättar i kokosfett ger också en annorlundasmak än smör – perfekt för den som gillar kokosochockså för den som inte tål mjölk eftersomkokosfettet är vegetabiliskt och därmed mjölk- ochlaktosfritt samt passande för veganer
Recept påbanoffee paj med chokladsmak. En lite twist påbanoffee paj. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominantasmakerna är banan ochkola
Lossa försiktigt när det blir dags att servera, lägg upp på fat och garnera efter tycke ochsmak. Den här tårtan är en vidareutveckling av den hjortronpannacotta jag bjöd påhäromsistens
* Bryt i chokladenoch rör tills den har löst sig* Gröp ur passionsfrukternaoch blanda i fruktköttet i cremen* Låt cremen stå i kylen väl inpackad över natten (viktigt att packa efterrättsingrediensernoga så de inte tar smakaav ev mat)
Här kommer ett tips på en efterrättsom jag tycker ni ska testa i sommar, ochsom vi har avnjutit. Den är helt ljuvlig i smakenoch passar alldeles förträffligt i olikaefterrätteroch bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.