Blanda lite av mjölet medmandelochtranbär, och resten av mjölet med bakpulver och xantangummi. Jag minskade lite på sockret, bytte till rårössocker, tog mandel i stället för pistaschnötter (eftersom jag inte hade det hemma), tog rårismjöl i stället för vanligt vetemjöl, och la till xantangummi som bindemedel
Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Valet föll då på en mörk chokladkakamed smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, med minttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker. med något annat, så man behöver inte köpa speciella ingredienser som blir stående hemma sen
Går att variera med tillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också bra bara som den är då den är både smakrik och saftig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.