Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Lent, sött ochchokladigt. Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Dessa knapriga biscotties med både choklad ochmandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Inte helt nöjd med dessa bilder, lite för mycket löv för min smak men det gäller att vidga sina vyer och testa nya miljöer
Hasselnötscrunch och havssalt. Ta av kastrullen från plattan och rör ner smör, havssalt och choklad. Strö över ytterligare lite havssalt och hasselnötscrunchen (eller liknande)
ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. som ni vet hänger jag en hel del på pinterest och förutom bilder på snygga personer och inspirerande hem finns det även en hel del recept där
Avsluta med att vända ner citronskalet och chokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Detta blir en sockrig fudgeoch lite torr och smulig i konsistensen i jämförelse med den fudge som jag brukar göra som är baserad på skumtomtar eller annat segt godis
Avsluta med att vända ner citronskalet och chokladknapparna. Dekorera varje kaka med pärlsocker. Arbeta samman smör, salt, saffran ochmandelmassa i matberedare
Den marmeladen passar förvånansvärt bra ihop med chokladen. Mandeln tillför både krispighet och smak. Värm sockret och vattnet i en kastrull tills det blir gyllenbrun karamell
Blanda ned tranbären tillsammans med valnötterna. Strö lite mjöl på brödet då det jäst klart och snitta med en mycket vass kniv eller rakblad ränder över brödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.