Ett gäng vänner samlades, åt pannkakslunch tillsammans, välkomnade våren och utbytte presenter till en anonym mottagare, typ som julklappsspelet fast på våren
chokladbollardadlar,. chokladbollar,. Dela på Facebook. kokosbollar med dadlar,. Ca 15-20 st små kokosbollar10 urkärnade, färska dadlar2 dl mandelmjöl3 msk kakao3 msk kokosolja2 tsk vaniljsocker 1 msk kokos1 msk vatten Kokos att rulla iMixa ihop allt med en mixer. Dela på Twitter Ca 15-20 st små
Smakar ljuvligt och ser ut som vanliga chokladbollar. 10 dadlar. Tillsätt dadlar, 1/2 dl riven kokos, kakao, kokosolja och sirap eller honung. 10 dadlar 1/2 dl riven kokos
Hacka nötter och dadlar i mindre bitar. 10-12 urkärnade dadlar. Lägg dem i en mixer med kakao, kaffe eller apelsinjuice och mixa dem till en slätt smet
Om man därför inte vill använda stevia eller liknande sockerersättningsmedel kan man sätta sötman med urkärnade dadlar eller annan torkad frukt vilket lämpar sig alldeles utmärkt i chokladbollar
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur
Får passa på att fixa lite här inne nu när man är lite rastlös. Slängde ihop lite nyttigare chokladbollar igår, tösen ville med baka och hon gluppsade i sig smeten
Jag lade upp allt på ett stort runt fat, fetan i mitten och dadlarna runtom med varsin tandpetare i. Desserten gjorde jag redan på onsdagskvällen, så den var klar
Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Recept på saffransbollar hittar du HÄR. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjordapå 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs. Därför blev jag så glad när jag i Jan Hedhs bok Glass Passion läste om glass på äggvitor
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Tryck ut den i en pajform, nagga med gaffel och förgrädda på 200 grader i 10 minuter. Grädda i 35 minuter på 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.