Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
En väldigt god gratäng färdig att ätas som den är eller tillsammans med pasta, ris, bulgur etc. En härligt krämig sås med ostsås tillsammans med kassler och purjolök
Hej på er. Hoppas att ni haft en fantastik sommar. Jag just avslutat min första jobbarvecka och det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen
Nu har jag haft semester en vecka. Jag och Oliver har varit i skåneland, andats lantluft, umgåtts med mamma/mormor och pappa/morfar och som vanligt ätit alldeles för mycket gott
Hur man än vrider och vänder på det så är bröd jäkligt gott. Idag blev jag grymt sugen på att baka, vilket var evigheter sedan (ungefär som inläggen här på sidan
Jag säger som Maria Montazami. MUUUMS. Ja nu får ni ju stå ut ett tag med lite LCHF saker i bloggen, min kropp har skrikit efter MAT så länge nu om kvällarna att jag valde att försöka plocka bort så mycket kolhydrater som möjligt och sen köra mer fett, men ack så små portioner
I veckan köpte jag 1,6 kg blandfärs som fick bli köttbullar. Jag tycker att resultatet blir bättre och saftigare när man använder blandfärs än när man gör köttbullar av nötfärs