Gjorde dom lyxigt stora som på fik, men gör många små istället om du vill. om du vill färga kokosen så lägg den i en plastpåse tillsammans med karamellfärg, skaka påsen
Så vitt jag har förstått på senare dar så är risbollar ett skånskt fenomen. Minns när man var liten och stod i kioskföntret och pekade på chokladboll eller risboll när man handlade gott
Recept påsaffransbollar hittar du HÄR. Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. 200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad mjölk (ca 397 g) 1 tsk pepparkakskrydda Garnering. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjordapå3ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN. ca 397 g
13 dl Arla Köket® vispgrädde. 13 droppar grön hushållsfärg. 13 droppar röd hushållsfärg. 1Receptet gäller för 30 st 2 förpackningar Ahlgrens bilar 150 g Arla® Svenskt Smör 2 dl strösocker 3 dl Arla Köket® vispgrädde 150 g vit choklad 3 droppar grön hushållsfärg 3 droppar röd hushållsfärgGör så här. Sortera bilarna i 3 färger. Blanda smör, socker och grädde i en kastrull och sjud på svag värme ca 10 min. Värm tills bilarna smälter under omrörning till en temperatur på 120°. Täck en avlång form som rymmer ca 1 liter med bakplåtspapper och börja med en färg och häll de andra på så det blir 3 lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.