Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Tillsätt äggetoch saltet. Receptet på den hittar du längst ner i inlägget. Det är så smidigt att ta medpiroger för det behövs inga tallrikar eller bestick för att äta dem, vilket är en fördel om man måste äta i bilen
Lägg en dryg matsked tacokryddad köttfärsröra på rundlarna, pensla halva kanten med vatten och vik över den andra halvan, tryck till kant med mjölad gaffel
Pensla pirogernamed uppvispat äggoch strö över flingsalt och basilika. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och placera lite av fyllningen på ena halvan
Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör ochlägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.