18-10 ägg,lätt
vispade 6-8 tomater, tärnade 200 g grilloumi/halloumi, tärnad olivolja till stekning 1 tsk torkad eller färsk, hackad mynta salt, svartpepparVärm olivolja i en stekpanna. Lägg i tomater och grilloumi/halloumi och låt puttra tills all vätska har absorberats. Salta och peppra och rör sedan ner de lätt vispade äggen. Stek under omrörning. Strö över mynta. Servera genast gärna med en grönsallad och bröd.
Inlägget Filodegspaj med spenat och fetaost dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Blanda sedan samman spenat, stekt purjolök, smulad fetaost, ägg, crème fraîche, salt och peppar i en bunke
Jag serverade blomkålen med hamburgerkött, röd cheddar och ett stekt ägg. Råa blomkålsbuketter som kryddas med salt och paprika och sedan hyvlar jag rejält med smör över och även lite riven ost
Skölj kålen ochlägg den sedan i en gryta med kokande lättsaltat vatten, låt den koka några minuter. Rör samman äggoch grädde och häll det i pajen, skaka gärna formen lite försiktigt så att det fördelas jämt i kål- och oströran, strö över valnötterna
Lägg ut på en bakplåtspappersklädd plåt, de kan gärna ligga tätt. Fredagssnacks, lite nyttigare och vansinnigt gott är zucchinichips med krispig parmesan
Vispa ihop ägg, vätska, salt och peppar. Lägg smör eller olja i en teflonpanna på medelhög värme. Låt steka någon minut innan du lägger på ditt favoritinnehåll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.