Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter ochbäroch lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Sedan toppar du din chiapuddingmed dessa samt färska bär. Tidigare när jag har gjort Chiapudding har jag egentligen inte gjort Chiapudding, utan Psylliumfröpudding
Servera med färska bäroch kokos/mandelmjölk. Blanda ihop chiafrön med kokos/mandelmjölk. Rör runt efter ca 10 minuter och låt sedan stå kallt i minst 40 min. 5 ask färska bär
Först fegade vi lite och strösslade bara fröna över gröten, men nu har vi även gjort chiapuddingoch den varianten vi gjorde fick tummen upp av barnen och själv tycker jag att den var jättegod och ett utmärkt alternativ till det vanliga kvällsfikat/mellanmålet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.