Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter ochbäroch lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Sedan toppar du din chiapuddingmed dessa samt färska bär. Tidigare när jag har gjort Chiapudding har jag egentligen inte gjort Chiapudding, utan Psylliumfröpudding
Servera med färska bäroch kokos/mandelmjölk. Blanda ihop chiafrön med kokos/mandelmjölk. Rör runt efter ca 10 minuter och låt sedan stå kallt i minst 40 min. 5 ask färska bär
Idag fick det bli en chiapudding till lunch igen. Jag har en förkylning som vägrar ge med sig så jag färskpressade två apelsiner och en grapefrukt imorse
Blanda yoghurtenmed lite vaniljpulver och lägg upp på en tallrik. Havregröten kan du variera precis som du vill, med olika smaksättningar och adderingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.