Vinter är frusen vithet med inslag av juligt rött och grönt. Dessutom alldeles för mörka dagar, Bambiövningar på hal is - trots rejäla dubbar - influensa ochrödfrusen nästipp
Bred ut smeten på en plåt klädd med nonstick-ark eller smort och mjölat bakplåtspapper. Vänd direkt upp kakan på ett annat papper som strötts med strösocker
Physsalis, blåbär, björnbär använde jag, men ta vad du gillar mest. Väldigt gott, sött, men friskt från minten ochchokladigt, med lite syra av dom färska bären
Bär, hallon, jordgubbar, blåbär. När jag satt och tittade på Gordon Ramsay "köksskola" (ett program han har) så gjorde han en efterrätt med smördeg, grädde och bär
Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon och blåbär
Tårtans innanmäte består av två vanliga ljusa bottnar, en krispig botten med smak av mandel, ett tunt lager aprikoskräm/sylt, en bärmousse av blåbär och rabarber, samt en mörk chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.