Servera med färska bäroch kokos/mandelmjölk. Blanda ihop chiafrön med kokos/mandelmjölk. Rör runt efter ca 10 minuter och låt sedan stå kallt i minst 40 min. 5 ask färska bär
Rör bären i en skål och smaksätt med agavesirap, citronskal och lakritspulver. Blanda chiafrön med kokosmjölk, agavesirap, vaniljpulver och rivet limeskal
Servera med hallon eller andra bär. Hallon eller andra bär. Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön. Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad
Torkade frukter, nötter, bär, rivna morötter eller squash, hackade oliver. När jag gör havremjölk så får jag ju alltid havregryn över och de är ju perfekta att göra ett gott bröd av
Chiapuddingmed banan och vanilj medblåbäroch kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. Du kan äta Chiapuddingmed banan och vanilj till frukost, kanske med lite nötter eller kokosflakes på toppen, som mellanmål för snabb och hållbar energi och som en dessert när du är sugen å något sött och gott
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Toppa chiapuddingenmed hackad/mosa mango, passionsfrukt och kokoschips. Ett bra gluten- och mejerifritt frukosttips är chiapuddingen eller chiagröten som man också kan kalla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.