Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön. Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad
Glutenfria och mjölkfria bovete- och havrescones med chiafrön. Tänkte dela med mig av receptet på goda glutenfria och mjölkfria bovetescones som jag bakade till frukost i helgen
För att göra det ytterligare lite nyttigare tillsatte jag chiafrönoch lite sesamfrön. Chiafrön,. När jag gör havremjölk så får jag ju alltid havregryn över och de är ju perfekta att göra ett gott bröd av
Chiapudding med banan och vanilj med blåbär ochkokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. Häll upp kokosmjölken eller annan mjölk i en skål eller bunke och tillsätt chiafrön, bananen och vaniljpulvret
Blanda ner äkta vaniljpulver ochchiafrön. Jag har tidigare hyllat chiapudding här på bloggen och de som följer mig på Instagram vet att jag brukar äta en chiapudding till frukost (nästan) varje morgon
Dagen innan blandar du kokosmjölk med chiafrön, kardemumma och lime. På morgonen blandar du eventuellt i lite mer kokosmjölk om du tycker att konsistensen blivit för fast (jag har märkt att konsistensen varierar beroende på märke på chiafröna
Blanda havregryn, chiafrön, vaniljpulver, mjölk och yoghurt och fördela i två glas/burkar. Sista dagen innan det är dags för mig att börja arbeta på riktigt, sen kommer jag inte ha tid att äta mina gofrukostar, i alla fall inte hemma Jag har dock lyxen att få frukost på jobbet varje dag men ibland är man sugen på annat och får ta med sig själv och då är den här puddingen perfekt
honung, citronskal och vanilj. Chiapudding med blåbär. 4 msk chiafrön. Rör ner chiafrönoch låt stå en stund, rör så fröna fördelas jämnt i vätskan och häll upp i 3-4 portionsglas. 4 msk chiafrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.