Hemligheten visade sig dock vara kakaooch banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Krämig chiapuddingmed vanilj ochkakao. Skär upp vaniljstången på längden, skrapa ur frön och lägg dessa samt vaniljstången i kokosmjölken, tillsätt kakao
Rosta hasselnötter och toppa chiapuddingenmed dessa och björnbär. Rör ihop chiafrön med hasselnötsmjölk, kakaopulver, och 4 droppar stevia (gärna med vaniljsmak)
Rosta hasselnötter och toppa chiapuddingenmed dessa och björnbär. Rör ihop chiafrön med hasselnötsmjölk, kakaopulver, och 6 droppar Stevia vanilj. 1 tsk kakaopulver
Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad. Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön
Chiapuddingmed banan och vanilj med blåbär och kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. Om du dessutom väljer att använda dig av kokosmjölk till din chiapudding får du ännu mer bra och vårdande egenskaper
Toppa chiapuddingenmed hackad/mosa mango, passionsfrukt och kokoschips. Ett bra gluten- och mejerifritt frukosttips är chiapuddingen eller chiagröten som man också kan kalla den
Blanda i mosade bär och vanilj eller varför inte kakao för att få en smarrig chokladpudding. Smaken blev supergod med kanelen till och den går ju att variera i det oändliga
Jag har tidigare hyllat chiapudding här på bloggen och de som följer mig på Instagram vet att jag brukar äta en chiapudding till frukost (nästan) varje morgon
Sista dagen innan det är dags för mig att börja arbeta på riktigt, sen kommer jag inte ha tid att äta mina gofrukostar, i alla fall inte hemma Jag har dock lyxen att få frukost på jobbet varje dag men ibland är man sugen på annat och får ta med sig själv och då är den här puddingen perfekt
Sedan toppar du din chiapuddingmed dessa samt färska bär. Tidigare när jag har gjort Chiapudding har jag egentligen inte gjort Chiapudding, utan Psylliumfröpudding
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.