Smaka av med salt och eventuellt mer sambal oelek och curry. ½ tsk kanel. Strimla kycklingen i mindre bitar och stek i omgångar, de ska bara få fin yta
Servera med färska bär och kokos/mandelmjölk. Blanda ihop chiafrön med kokos/mandelmjölk. Rör runt efter ca 10 minuter och låt sedan stå kallt i minst 40 min. 75 dl kokosmjölk , eller mandelmjölk. 1 dl kokosmjölk , eller mandelmjölk
Sedan toppar du din chiapuddingmed dessa samt färska bär, nötter och torkad frukt. Jag vet inte vad jag tycker om mest, själva chiapuddingen eller toppingen
Lycka till med din härliga chiapudding som är full med protein, energi och c-vitamin. Här bjuder jag på en härlig efterrätt att njuta till kaffet, det bästa med detta recept är att det passar även att njuta av som frukost och eller en lättare lunch
Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad. Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön
Toppa chiapuddingenmed hackad/mosa mango, passionsfrukt och kokoschips. Ett bra gluten- och mejerifritt frukosttips är chiapuddingen eller chiagröten som man också kan kalla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.