Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön. Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad
Chiapudding med banan och vanilj med blåbär och kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. De sägs ha används av Aztekerna och tack vare sitt rika energiinnehåll orkade de både vandra och kriga i timtal på endast någon tesked frön
Gjorde den själv häromdagen och den blev jättegod, väldigt mäktig och mättande men god. Jag försökte göra chiapudding för ett bra tag sedan men då blev den verkligen inte bra, vet inte vad jag gjorde för fel men den misslyckades verkligen
Men nu har jag äntligen testat och blev positivt överraskad över denna hälsobomb. Smaken blev supergod med kanelen till och den går ju att variera i det oändliga
Jag har tidigare hyllat chiapudding här på bloggen och de som följer mig på Instagram vet att jag brukar äta en chiapudding till frukost (nästan) varje morgon
Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop. Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta. Blanda havregryn och vatten och låt svälla i ca 20 min. 3-4 dl pulpa av morot och/eller rödbeta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.