Idag bjuder jag på dessa superbullar. Rågit grova och härligt saftiga är de på en och samma gång. Dessutom har de upp till ett par dagars längre fräschhet än vanliga hemmabrödbullar
jag tycker själv att bullar är ett av de godaste fikabrödet. När jag bärjade baka bullar så följde jag ett recept som min mamma och mormor har det är lite likt det receptet ni ser här nedan med smält smör
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Det är dessutom fullproppat med socker, smör och vetemjöl. det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
De blev riktigt söta och saftiga med en god chokladsmak. Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.