Det blev bullar fyllda medäppelbitar frästa i smör och smaksatt med socker ochkanel. Fyllning. Pensla bullarnamed uppvispat ägg och strö över pärlsocker
Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Blanda ner mjölken ochäppelmosenoch rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan forma till en deg
Hade även i kylskåpet lite äppelmos som jag fått av Sarah (tack för det) och tänkte att det skulle göra bullarna extra goda om de hade smak av äppel, så den använde jag till fyllningen
Fyllning. Låt bullarna jäsa övertäckta med bakduk till. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Kavla ut en rektangel och bred på hälften av fyllningen. Fyllning. Jag toppar gärna mina bullarmed pärlsocker men nötter, florosockerglasyr eller toscasmet är också toppengott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.