Snart tillbaks till vardagen och då är det bra med några godavardagsrätter – som denna. ) Suveränt god, så god att vi kommer definitivt äta denna även senare när/om jag inte köra ViktVäktarna längre
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Vill du köra viktväktarstuket fullt ut på receptet så använder du lättmjölkochlätt creme fraiche. Testade ett nytt recept som jag "snubblade" över på nätet och det blev så gott att detta lär göras igen
Detta är en lättoch enkel variant av klassikern flygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta lite nyttigare
Ansa paprikorna och hacka dem. Hacka löken och bryn den med färsen och hackad rökt skinka. Häll i krossade tomater, ananasbitar, hackad paprika, pressad vitlök, kryddor och salt
Strimla purjolök, paprikorna och bryn dom lätt. Smaka av med salt och peppar. Bryn kycklingbitar lätt. Häll såsen i pajskalet (över kycklingen) och strö över osten
Har just kommit hem efter en bra dag på jobbet och tänkte tipsa er om en godoch enkel rätt som passar perfekt dagar som denna då man kommer hem från jobbet men kanske inte har allt för mycket ork över till matlagningen
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Vi började på lite målning av huset i fjol och nu tar vi alltså resten. Till middag igår testade jag ett nytt recept på en smarrig köttfärsgryta som jag gjorde lite het och kryddig
Längtar verkligen, dom har ju huuur god mat som helst. Gratänger är ju så himla praktisk mat som man kan förbereda och bara värma i ugnen när det börjar närma sig middagstid
Godaste pizzan. Låter det stå en stund, tillsätter resten och mixar det slätt. Huuur gott som helst är det att toppa den med ruccolasallad och parmaskinka och ringla över lite balsamico
Blöt gärna händerna med lite vatten, så blir det lättare att hantera den kladdiga färssmeten. Om man fyller vanliga färsbiffar med lite riven ost och fintärnad paprika så blir de genast mera intressanta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.