Chèvre chaud med grillade endiver
Carpe Diem
Carpe Diem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g getost, skivas 3 cm skivor
  • 4 huvuden endivesallad
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 75 g valnötter krossade
  • 1 päron 60 g rödlöksmarmelad
  • 1 msk olivolja
  • 3 msk extra virgin olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger¨1 klyfta vitlök, fint hackad
  • 1 tsk dijonsenap
  • havsalt
  • svartpeppar
  • 3-4 rödlökar smör att steka i
  • 1/2 rödvinsvinäger
  • 1/2 rödvin 1/2 dl flytande honung
  • 1/2 dl socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.