Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Igår firade jag min födelsedag tillsammans med mina tjejkompisar. Mer om det kommer i ett annat inlägg senare, det är lite problem med att länka till olika recept
Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kosten igen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
) Helt utan anledning, bara för att de anhöriga ville visa lite välvilja, omtanke och säkert ge oss personal ett bevis på att vi gör ett gott arbete med de gamla på vårt vårdboende, fick vi alla personal en julgåva
En trevlig kväll med lite vin blev det av denna goda chèvrechauds test. Chaud betyder get. När det gäller det här bistod jag mest med att öppna ugnsluckan och framför allt stänga den
Vänd försiktigt ner basilikahacket tillsammans med honung. Pensla brödet med olivolja. Toppa toasten med jordgubbssalsa, och strö över fingsalt och färskmalen svartpeppar
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvrechaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
Klicka på chèvreröran. Börja med färskpotatisen. Blanda ihop smulad getost med crème fraiche. Pensla sparrisen med oliv- eller rapsolja och grilla på direkt värme i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.