Om du använder bönor från burk - spola dem i kallt vatten. Blanda den med dressingen. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Basilika - torkad. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare. Krydda med basilika, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar
Kanske läge att ska skapa Vin-mat-Alsace-metoden. Det blir en skördesallad där sötma möter lite syra – och ett möte mellan rostade rotsaker och mjuk chèvre
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper
Lägg på brödet på salladsbädden. Jag gör alltid en liten specialare med päron på min Chévre chaud. I går blev det Chévre chaud till middag, supergott och galet enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.