Idag blir det kycklingmed gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk. Vi börjar nu komma in på recept med lite fler steg så gör er redo, jag vet att ni kommer fixadettagalant
) Hur som helst, när dottern lagademat i tisdags bjöd hon på Indisk kyckling, först provlagad på skolanshemkunskap och dessutom betygsattmed "dagensstjärna"
Fäst det medtandpetare eller bind fastmed bomullssnöre så att fyllningen hålls på plats. Skär ett snitt, så att skinnet kanlossas någon på varjekycklingdel
Hittadeblandannatflerapåbörjadekycklingförpackningar, fleranästantommagrönsak- och bärpåsar och en halvfull påse med fisk, och för attslippaslängamatenhar vi den senaste tiden lagatmat på det vi hade i frysen, bl a fisk- och broccoligratäng, massaman-gai - kycklinggryta och jordgubbssås, och i helgen lagade vi en kryddig kyckling à la Indien med en otroligt smakrik sås, inte stark, utanbara full avsmaker
Penslakycklingfiléernamedflytande smör eller margarin och kryddamedkycklingkrydda, chili/koriander, salt och svartpeppar och ställ sedan in dem mitt i ungnen tills dem är klara
Fäst det medtandpetare eller bind fastmed bomullssnöre så att fyllningen hålls på plats. Skär ett snitt, så att skinnet kanlossas någon på varjekycklingdel
Kycklingen blev god, det var en spännanderyskinspireradpaneradkycklingmedpanko (såklart, vanligt ströbröd kanman också använda men det är inte allslika gott)
Kryddamedsalt, citronpeppar, farin och finstrimladspanskpeppar. Styckakycklingen i mindre bitar. Fräs curry och korianderhastigt i matoljan i en kastrull
Kryddamedsalt, citronpeppar, farin och finstrimladspanskpeppar. Styckakycklingen i mindre bitar. Fräs curry och korianderhastigt i matoljan i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.