Lägg alltsamman i en gryta och låt koka upp ,låt puttra tills kycklingen är klar. Hacka löken, lägg alltsammans i en stor skål eller gryta, häll på ketchup manis och curry pulver
Idag blir det kyckling med gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk. Vi börjar nu komma in på recept med lite fler steg så gör er redo, jag vet att ni kommer fixadettagalant
) Hur som helst, när dottern lagademat i tisdags bjöd hon på Indisk kyckling, först provlagad på skolanshemkunskap och dessutom betygsatt med "dagensstjärna"
Skär ett snitt, så att skinnet kanlossas någon på varjekycklingdel. Torka dem, salta och peppra. Bryn kycklingdelarna runt om, tills de får vacker färg
Hittadeblandannatflerapåbörjadekycklingförpackningar, fleranästantommagrönsak- och bärpåsar och en halvfull påse med fisk, och för attslippaslängamatenhar vi den senaste tiden lagatmat på det vi hade i frysen, bl a fisk- och broccoligratäng, massaman-gai - kycklinggryta och jordgubbssås, och i helgen lagade vi en kryddig kyckling à la Indien med en otroligt smakrik sås, inte stark, utanbara full avsmaker
Skär ett snitt, så att skinnet kanlossas någon på varjekycklingdel. Torka dem, salta och peppra. Bryn kycklingdelarna runt om, tills de får vacker färg
När vi reste runt i Thailand i två månader så gick jag på fleramatlagningskurser och lärde mig laga fler thailändskamaträtter, blandannatkycklingsatay (kyckling i jordnötssås)
Kryddakycklingfiléerna med salt och svartpeppar. Förstek kycklingen något. Smöra en ungsfast form. Varva nu kyckling, champinjoner, bacon och purjolök i formen
När jaghade min "halvåtta" middagserveradejagkyckling till varmrätt. Jagvalde ut en "Vårmeny ur min senaste kokbok" så det blev baravita viner till allarätternafastjaggillar rött vin bäst
Styckakycklingen i mindre bitar. Fräs curry och korianderhastigt i matoljan i en kastrull. Häll på kokosmjölken och lägg i buljongtärning och kycklingbitarna
Styckakycklingen i mindre bitar. Fräs curry och korianderhastigt i matoljan i en kastrull. Häll på kokosmjölken och lägg i buljongtärning och kycklingbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.