Dra bort skinnet från kycklingklubborna och dela dem i mitten. Lägg kardemummakapslar, kanelstång, pepparkorn, nejlikor och spiskumminfrön i en helt torr stekpanna och rosta dem några sekunder
Supergod Indiskmaträtt med perfekt harmoni i kryddningen och med en mild hetta, vill manhamerahetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
Jag tycker attindiskmat är väldigt spännande med sinastarkasmaker och idag försökte jagattåterskapa en avminafavoriträtter hos den lillapizzrian, nämligen "KycklingVindaloo"
Harjaglyckatslaga den perfekt Indiskamaten – precis så vi gillar den. Blandaalla ingredienser och låt gärna såsen stå en stund i kylskåp så smakerna kommer fram
Jaganvändermångaolika kryddor i min matlagning och när jag fick möjlighet attlagamiddagtillsammans med marknadschefen för kryddor på SantaMaria så passadejag på atttillaga en god indiskkyckling curry som innehåller väldigt mångaolika kryddor
En mustig och god gryta som kanske egentligen passar bäst en ruskig höstkväll men eftersom min sambo är galen i grytor avalla dess slag får jag väl stå ut
Hela huset doftaravindiska kryddor nu. penslakycklingbitarna runt om med färgen. Jagbörjade med attfölja ett recept jaghade men svängde sedanav när jag insåg attjag inte hadealla ingredienser hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.