För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
På med krossade tomater och övriga ingredienser till den. Snåla inte med ostsåsen är mitt tips. En middag som tar lite tid och kärlek, men som ger minst lika mycket kärlek tillbaka
Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarnamed ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Men eftersom jag sedan flera år tillbaka äter mejerifritt, anpassade jag denna rätt efter mina behov genom att laga den med mitt recept på glutenfria pasta/lasagneplattor och kokosgrädde istället för crème fraiche
Vi ska snart åka mot Skärhamn för att äta lunch på Vatten ochmed tanke på hur bra det var förra året ser jag väldigt mycket fram emot att komma dit igen
Blanda svampen i en bunke med oregano och färskost medan den är varm. Smaksätt med salt och peppar. Lägg en rad med fyllning längs kortsidan på lasagneplattorna, rulla ihop dem och skär bort överflödig deg
Molto bene… vegetariskt, medelhavsinspirerat, glutenfritt och vansinnigt gott. Hacka och fräs chilin i ett par minuter i en skvätt olivolja och rör sedan ner cream fraiche, basilika och salt och låt allt koka samman i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.