Toppa med timjan ochruccola innan servering. Gör gärna efter det här goda receptet men våga experimentera med andra tillbehör – bara fantasin sätter gränserna
De absolut godaste är Ruccola, Prosciutto, Rostade pinjenötter och mängder med grekisk olivolja. Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizza och sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
På med krossade tomater och övriga ingredienser till den. Snåla inte med ostsåsen är mitt tips. En middag som tar lite tid och kärlek, men som ger minst lika mycket kärlek tillbaka
Servera gärna med lite Ruccolasalladoch en god vinegretteSåhär kan man göra. Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarnamed ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Pasta och Pizza ⁄ ReceptCannelonimed skogschampinjoner och boursinost. Dags att göra canneloni. Smält en stor klick smör i en gryta och fräs löken med olivoljan
Men eftersom jag sedan flera år tillbaka äter mejerifritt, anpassade jag denna rätt efter mina behov genom att laga den med mitt recept på glutenfria pasta/lasagneplattor och kokosgrädde istället för crème fraiche
Vi ska snart åka mot Skärhamn för att äta lunch på Vatten ochmed tanke på hur bra det var förra året ser jag väldigt mycket fram emot att komma dit igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.