Därefterskivade jag tre lökar som jag la ovanpå och på med lock. Häll över köttet och pensla smeten runt om och avslutade med att lägga tre skivade lökar
Häll över köttet och pensla smeten runt om och avslutade med att lägga tre skivade lökar. Jag stack en gaffel i köttet och det ramlade bokstavligt isär
Ja, vad tror ni. Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
– I tortillas bröd med grönsaker (fotot). Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på min topplista över favoriträtter, och detär nog därför jag helt missat att blogga om det
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Allt tydde på en infektion i halsen, så detär inte konstigt om det gör ont, stackars liten. Köttet ska tillagas länge på låg temperatur, så att köttet bara faller isär
Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på. Har ni inte en Crock Pot går detutmärkt att göra pulled pork i ugnen, marinaden går att kryddas enligt eget tycke och smak även där
Satan i gatan vad kul detär med hederligt kortspel. Där får det sedan stå resten av dagen. Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Byt ut kryddor du inte gillar eller ta vad du har hemma. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så ärdet helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isärdet
Det viktigaste därär barbecue såsen. När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulled chicken eller pulled pork
Smaka av, behövs det kryddas upp mer, smaksätt ex med mer grillkrydda, harissa eller vad som önskas. Jag använde lergryta, enligt Linda funkar det med gjutjärn med
Vi har själva ännu ingen gjutgärnsgryta eller lergryta eftersom vi hittills kört det mesta i tryckkokare, men vad har man grannar till om inte att låna saker av
Och vi kan ärligt säga att det var den bästa fläskkarré vi ätit. Denna amerikanska sydstatsrätt (den är väl allra störst i North Carolina) på fläskkarré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.