Nu råkar jag ha som inofficiellt nyårslöfte att använda mig mer av både ricotta ochmascarpone i matlagningen (fast inte samtidigt, hoho) det här året, och när jag gick förbi ett gäng färska lasagneplattor i affären tänkte jag att ok
Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarnamed ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
I kväll fanns det mer tid och ork så jag gjorde cannelonimed en riktigt smaskig fyllning. Finhacka löken och blanda ner i spenaten tillsammans med svampen, fräs i några minuter
Rulla ihop canneloninoch lägg dom ovanpå såsen i formen. Tillredning av cannelonin. Smaka av med salt och peppar och mera mjukost om man vill ha mer ostsmak
babyspenat. salt och svartpeppar. 150 g mascarponeost. 100 g babyspenat. 300 g pasta Sås 1 st gul lök 25 g smör 1 dl fiskbuljong 1 dl torrt vitt vin 2 tsk finrivet citronskal 2 msk citronsaft 150 g mascarponeost 100 g babyspenat salt och svartpeppar 200 g extra stora räkor skalade 1 msk olivolja Servera medbabyspenat dillkvistar ev några oskalade räkor citronklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.