Cannelloni med spenat, apelsin och ricotta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12-16 cannellonirör
  • Olivolja till formen
  •  
  • Bechamelsås
  • 100 g smör
  • 1½ dl vetemjöl
  • 13 dl mjölk
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • Eventuellt riven muskotnöt
  •  
  • Fyllning
  • 400 g färsk spenat
  • 1 apelsin
  • msk smör
  • 1 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 krm riven muskotnöt
  • 300 g ricotta
  • 150 g finriven parmesanost
  • 3 äggulor
  •  
  • Tomatsås
  • 2 msk olivolja
  • 700 g krossade tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 12 färska stora salviablad eller ca 3 msk hackad
  • 1½ msk socker
  • 1 msk tomatpuré
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Servering
  • 1-2 dl färska salviablad
  • Riven parmesanost
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.