Igår blev det spenat- ochricottafylldacannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaostoch spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Smält smöret i en kastrull på medelhög värme och tillsätt mjölet, vispa i ungefär en minut. Separera varje lasagne platta direkt efter att du hällt ut vattnet, annars kommer det att klistras ihop med varandra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.