De här bullarna fyllde jag med en choklad/caramel kräm som jag hittade på Lidl. Sen lät jag dem jäsa i ca 30 min innan jag penslade med ägg och pärlsocker
Jag älskar när man har bakat bullar och man man tar en när den fortfarande är varm och sätter sig i soffan med en gammal eller ny tidning och bara kan slappna av
Pudra bullarnamed florsocker och ringa över den smälta chokladenmed en sprits. När senaste numret av Hembakat kom var detta ett av recepten jag fastnade för och eftersom det inte fanns så många bullar i frysen passade det bra att baka dessa
Rulla ihop bullarna och lägg dem i formar. Säsongens godaste ♥Tänk lussekatt fast i kanelsnäckeform med riven vit choklad & riven mandelmassa som fyllning, kryddat med en aning kardemumma
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.