Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
De här bullarna fyllde jag med en choklad/caramel kräm som jag hittade på Lidl. Sen lät jag dem jäsa i ca 30 min innan jag penslade med ägg och pärlsocker
Nästa bullrecept som jag tänker dela med mig är medmörkchokladfyllning. Fyllningen liknar chokladen i en pain au chocolate, den är mörk och kraftig i smaken nästan lite bitter
Bakade idag dessa härligt chokladiga småkakor medmörk- och vitchoklad. Kakorna uppskattas av både stora och små och de blir extra fina när du doppar dem i smält vit choklad och dekorerar med strössel
Lägg bullarnamed ena snittsidan nedåt i bullformarna och placera på plåtar. Ett otroligt gott alternativ till kanelbullar är dessa chokladfylldabullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.