Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Bakade bullar igår och kände för att testa något nytt. Låt bullarna svalna på galler under bakduk. Så jag gjorde en omgång med kanel som vanligt och en omgång med hallon ochvitchoklad
Rulla ihop och skär bullarnaoch lägg i formar. Dessa saffrans bullar är så vansinnigt goda. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladenoch strö halva den över smöret
Jag toppade den med lite grovt hackade snickers för att ge den det där lilla extra. Det är så sjukt gott och tillsammans med denna luftiga chokladkaka så är man i sjunde himlen
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Vispa med en elvisp ihop smör, lemoncurd, hallon och florsocker
Nu är ju ändå kombinationen passionsfrukt, vitchokladoch lakrits en erkänd smakkombination iallafall om man få tro Lakritstillverkaren Johan Bulow som i sitt sortiment har fantastiska små praliner med denna smakkombination
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kakor ochbullar. Låt svalna och servera med grädde blandat med lite vaniljsocker och limeskal. Det enda man kan misslyckas med är att grädda dem för länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.