Vi brukar faktisk nästan alltid mala vår egen köttfärs, dels så vet vi vad som finnsi färsen ochdels så får vi den precis så som vivill ha den, fint eller grovt mald
Inte helt vanligti den här familjen då storebror som har gått på förskolan sedan han var ett och ett halvt och snart fyller fem enbartvarit hemma två dagar sedan han började
Ikvälldelar jag med mig av ett recept på bars som är nyttigaochväldigtenergirika. Grunden var egentligenbara nötter, dadlar och salt men jag la tilllite fler ingredienseroch resultatet är jag helnöjd över
På bilden har jag serverat såsen tillklyftpotatis, ugnsmorötter och stekt kassler. Salt/vitpeppar. (även gott tillgrillat/stekt kött/fågel ochköttfärsbiffar)
Kolan sockrade sig, stelnade inteoch var allmänt jävlig. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.