No-bake bars med kokos och choklad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5,5 dl vit choklad [350 g]
  • 11 dl kokosolja
  • 10,66 burk kondenserad mjölk sötad
  • 13,5-4,5 dl riven kokos, riven
  • 1175 g choklad (ljus eller mörk)
  • 11 tsk smör
  • 1 ev kokos, riven (eller krossade maränger att garnera med)
  • 15,5 dl vit choklad [350 g] 1 dl kokosolja 0,66 burk kondenserad mjölk sötad 3,5-4,5 dl riven kokos, riven 175 g choklad (ljus eller mörk) 1 tsk smör ev kokos, riven (eller krossade maränger att garnera med)Klä en rektangulär form som är ca 20 X 20 cm med bakplåtspapper och ställ åt sidan. Blanda vit choklad, kokosolja och sötad kondenserad mjölk i en kastrull och värm på lågvärme tills chokladen har smält. Blanda i riven kokos, börja med 3 dl så märker du ifall din smet behöver mer. Häll smeten i formen och jämna till ytan. Lägg choklad och smör i en skål som tål mikrovågsugn. Mikra i 30 sekunders intervaller tills chokladen smält, rör om emellanåt. Bred chokladen ovanpå kakan. Ställ kakan i kylskåpet tills chokladen har stelnat. Skär i rutor och förvara svalt i låda med lock.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.