En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. 8 msk kokoschips naturella. Sätt på ugnen på 150 grader Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora barsoch grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 8 msk kokoschips naturella
Skär i rutor och förvara svalt i låda med lock. Blanda vit choklad, kokosoljaoch sötad kondenserad mjölk i en kastrull och värm på lågvärme tills chokladen har smält
Bottnet är härligt sött med smak av kokosochgranatäpple fyllningen sötsur, en perfekt kombination. Det här var första gången jag bakade medgranatäppleoch kommer definitivt att göra det igen, pajerna var jätte goda
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosochchokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
(alla ingredienser är självklart ekologiska). Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
"Högrev till extra pris, då är det bara att passa på att köpa med sig hem, mala ner och slänga i frysen", precis så gick Håkans tankebanor här om dagen
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.