Det krävs en startsträcka för att komma igång igen och därför har det inte varit så stor produktivitet i köket eller i övrigt, därav inget intressant att dela med mig till er utav tyvärr
Jag vill verkligen tacka och credda min ytterst kökssavvy svägerska Emilie Bravo som var den första som bjöd mig på detta och som letade fram ursprungsreceptet
Allra godast blir du om du gör grytan en dag i förväg, då hinner alla smakerna utvecklas ordentligt. Min boeufbourguignon är inspirerad av Julia Childs men jag lagar den inte alls på samma avancerade vis som hon
4 dl kalvfond (späd ut enligt förpackning). Boeufbourguignon800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 st lagerblad 4 kvistar färsk timjan 4 dl kalvfond (späd ut enligt förpackning) svartpeppar maizenaredning 150 g haricots verts
I 30-års present fick jag en Crockpot av mina kära föräldrar och igår gjorde jag en riktigt god boeufbourguignon i den. Innan jobbet förbredde jag allt och satte den på 8 timmars jobb - väl hemma stod middagen klar och jag slapp stressa med att få maten på bordet. 1 förpackning steklök, finns i påse. 1 förpackning steklök, finns i påse
Långkok är bland det bästa jag vet och det är äkta kärlek på en tallrik för mig men det är minsann ingen snabblagad mat utan den kräver tid och planering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.