Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Barnen älskar gulaschsoppa, så det borde väl vara ett säkert kort med gulaschgryta tänkte jag. Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i Crock Poten
Är man svampälskare som jag är denna kantarellgrytan en riktig favorit i receptsamlingen. Låt grytan puttra 10 minuter så köttet blir genomlagat och såsen får god smak av svampen
Det är en rent lysande gryta med en aluminiumgryta med non stick-beläggning, som kan användas för att bryna direkt på spisen (inte på induktionshäll dock, men på andra spisar funkar det
Högrevsgryta. Börja med att tärna köttet, hacka löken, skiva purjon, skiva vitlöken tunnt och fräs sedan allt detta i en gryta med smör tills köttet är brynt