Boeuf bourguignon
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g högrev
  • 200 g rökt sidfläsk
  • 300 g färska champinjoner, halverade
  • 200 g steklök
  • 1 l rött vin
  • 2 st lagerblad
  • 4 kvistar färsk timjan
  • 4 dl kalvfond (späd ut enligt förpackning)
  • svartpeppar
  • maizenaredning
  • 150 g haricots verts
  • Boeuf bourguignon800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 st lagerblad 4 kvistar färsk timjan 4 dl kalvfond (späd ut enligt förpackning) svartpeppar maizenaredning 150 g haricots verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.