Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Vegan and Gluten-Free. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carbrisotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Just nu har jag bytt mitt muggkake-beroende mot #caulifloats (cauliflower oats) till frukost. Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton"
Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera. Häll på ölet och låt koka in. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min
@ellenhag på Twitter sa att blomkål var överskattat. I det här fallet så hade jag en dressing till men när jag bara vill äta den ”au naturel” så brukar jag ha lite mer olivolja på plåten, ca 3 msk. Sätt ugnen på 225°. Lägg på en djup ugnsplåt och rosta högt uppe i ugnen i 15-20 minuter
Fräs det tillsammans med riset i smör-&raspolja i en kastrull. Arla® Smör-&rapsolja oliv. Tillsätt sellerivätskan och koka på svag värme under omrörning 15–20 min
Sätt ugnen på 200 grader. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Börja med skala potatisen, skär i stora bitar och koka i rejält med saltat vattens tills de är mjuka
Fräs lök och paprika i olivoljan på medelstark värme, tillsätt riset och rör om. Häll på vinet och låt koka in nästan helt under omrörning, tillsätt svamp och timjan, spä med någon deciliter fond och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.