Fräs lök och paprika i olivoljan påmedelstark värme, tillsätt riset och rör om. Häll på vinet och låt koka in nästan helt under omrörning, tillsätt svamp och timjan, spä med någon deciliter fond och rör om
Nu har jag precis kommit tillbaka från en lunch med syster på hennes jobb där maten var drömgod och två portioner senare ångrade jag lite mitt val av en svintight klänning och klackar dagen till ära
Vi valde dessutom att toppa denna servering av risottomed friterad lök från Roscoff. Vad kan då vara godare än att laga en härlig risotto smaksatt av denna underbara svamp
Täck topp-brödet medsvarta sesamfrön och lägg på burgaren. Stek tofun (du får antagligen hälla över glazen, då den inte fastnar helt när tofun marineras) på båda sidor tills sesamfröna blivit krispiga och toun genomstekt
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Vegan Low-Carb Cauliflower Risotto. Made with cauliflower "rice", this cauliflower risotto / low-carb risotto is a light and healthy alternative to traditional risotto
Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten
Recept på snickersena kommer strax, och resterande recept återkommer jag med. Igår hade jag en riktig bakdag här hemma och har laddat upp med en massa godsaker till helgen
Detta har gjort att risotton har fått ryktet om sig som en svårlagad rätt som många drar sig för att prova laga och trots otaliga tankar på det har det fortfarande inte blivit av för mig heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.