På mina två kvadrat så blir påskalammet enkelt och framförallt grillat. Pappa brukar alltid servera en ärtpuré med mynta till lammet och här är min egen variant
Långfredag idag och vi ger oss på påsklammet. Ett marockansk recept. I receptet står att det är för sex personer men för oss räckte det till tolv personer
I somras fick jag ett telefonsamtal från min gode vän Albin. Han och hans familj bor på landet i Skåne, föder upp lamm, ankor mm, och har startat upp Bygdens saluhall
Häromdagen lagade jag en vegetarisk middag av lite risrester från kylskåpet. Riset smaksatte jag bl a med färsk gurkmeja som gav rätten en vackert gul färg - ett riktigt påskris
Jag tycker det är härligt att under påskhelgen samla ihop några vänner och äta en god påskmiddag. I år blev det redan på skärtorsdagen, för att få bilder till påskmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.