Risotto på kantareller med grillade kalvfiléer
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl schalottenlök
  • finhackad
  • 350 g färska kantareller
  • 2 msk olivolja
  • 2 dl avorio- eller arborioris
  • 2 dl vitt vin
  • 6 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk smör eller olivolja
  • 5 dl parmesanost
  • grovriven
  • 600 g kalv- eller fläskfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • nymald
  • 5 msk olivolja
  • till pensling
  • Tillbehör och garnering
  • 200 g körsbärstomater
  • 250 g färsk grön sparris
  • 200 g salladslök
  • 2 msk smör eller olivolja
  • 1 lime
  • klyftor av

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.