Jag stekte vårrullar och till dem gjordes en vitkålssallad med asiatiska smaker. Lägg en tallrik över salladen och pressa ner den, så det blir en tyngd på salladen
börja med att finhacka chili och vitlök och mortla med olivolja och spiskummin. det beror lite på hur man ser det, hur starkt man kryddar och hur man serverar
Sälta från kapris kombineras ihop med friska smaker som citron, persilja och mynta. Och varje gång jag grillar några blir jag lika fascinerad över hur vansinnigt gott det blir
Rör ihop olja, limeskal och limesaft med honungen. 1 Skala och skär sötpotatisen i bitar. Vänd runt i olja på en plåt och rosta mitt i ugnen ca 25 min. 2 Tina sojabönorna och dela tomaterna på mitten. 3 Vänd varsamt runt alla grönsaker med dressingen och lägg upp på ett serveringsfat. 3 lime, finrivet skal och saft
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.