Alltså den här råvarankan man göra så himla mycket med. Du kan äta den direkt men om du vill ha en glasskänsla kan du låta den stå någon timme i frysen
Ni vet sådär lite sega, med en härlig sötma från honungen, en svag touch av kanel och vanilj och avslutningsvis det där knapriga från nötterna, kanvara bland detgodastejag bakat i lchf-väg
Kan inte bli bättre. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Jag skulle baka Energy bars ,tanken var god, men det var nogdet enda som var gott. Jag utgår från ett julgodis recept där jag tillsätter lite mera nyttigheter , det ska gå att äta som ett mellanmål
Blanda alla torra ingredienser för sig och tillsätt till degvätskan. Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen
Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar. Blanda i det kalla vattnet och till sist mjölet blandat med bakpulvret
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebär det ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Vet ni vad - detkan mycket väl vara så att jag i kväll skapade en framtida familjeklassiker. Kanske är det inget nytt för er som läser, men detta fick åtminstone mig att inse att en pizzadeg aldrig, aldrig ska vara för vek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.